Produkter / DanTracker / Kontrolcentralen

Kontrolcentralen

Kontrolcentraler
i DK Vores Safety Guard GPS Trackere og Secure (klistermærker) produkter kan begge to tilknyttes en kontrolcentral. Dantracker har i Danmark p.t. aftaler med kontrolc entralerne vist til højre.
 
Forholdsordre
Har du tilknyttet en kontrolcentral, vil de kontakte dig og Politiet, såfremt de modtager en position efter, at du har sat din Safety Guard GPS Tracker eller Secure i ALARM Mode. Forholdsordren for kontrolcentralen er at kontakte kunden og Politiet!

Hvorfor en kontrolcentral?
1. Du ønsker ikke selv at stå ansigt til ansigt med en tyv! 2. Forsikringsselskabet forlanger at min bil, eller deslige, er tilknyttet en kontrolcentral, for at de vil forsikre den.
 
Positivliste
Dantracker har en såkaldt positivliste over forsikringsselskaber, der godkender brugen af Safety Guard GPS Trackere og Secure, til overvågning af dit objekt. ALARM Mode En ALARM Mode kan tilkobles på din APP eller i brugerportalen. Dantracker anbefaler at du nøje bør overveje, hvornår du tilkobler en ALARM Mode, da det er et stort arbejde som sættes i gang.
 
Tilkøb
Yderligere tilkøb kan gøres i forbindelse med, at du opretter en ny Safty Guard GPS Tracker eller Secure. Den kan også tilkøbes siden hen i brugerportalen, når du er logget ind.
 
 
 
 
 
 
 
Batak | CVR: 25832299 | - Danmark | Tlf.: +45 35355110 | info@batak.dk