Produkter / DanTracker / App & Portal

App & Portal

SAFETY GUARD APP
Er en web APP, der kan bruges på alle gængse smartphones.
 
KORT:
På kortet vises positionerne på de trackere som du ønsker vist. Med et klik på iconet, kan du se den aktuelle placering og få lavet en rutebeskrivelse frem til trackeren.
 
LIVE MODE:
Under setup er det muligt at sætte trackeren i LIVE MODE, hvilket betyder, at du får en ny position hvert 5 min., når trackeren registrerer bevægelse.
 
GEOFENCE MODE:
Er et geografisk område omkring trackeren. Flyttes den udenfor området, modtager brugeren automatisk en e-mail med besked om flytningen. Du vil nu få en ny position hvert 5 min., såfremt trackeren registrerer bevægelse.
 
ICON:
Du har i setup mulighed for at skifte ICON og navn på din tracker.
 
LINK:
 
 
 
SAFETY GUARD PORTAL
Portalen kan bruges som supplement til din APP på smartphone. Login på din konto på www.dantracker.com, vælg de trackere du ønsker vist på kortet og klik på MAP iconet.
 
PRIVAT PORTAL:
I Privat Portalen kan man kun se de trackere, som er oprettet på ens konto. Du kan vælge at skifte ICON og ændre brugernavn på trackeren.
 
ERHVERVS PORTAL:
Specielt til erhvervskunder tilbyder vi en portal, hvor man kan se hvis ens kunder har meldt sine ting forsvundne til selskabet. Denne portal er kommerciel og bruges rent erhvervsmæssigt af redningstjenester, vagtselskaber, forsikringsselskaber og POLITI. BEMÆRK!!! Man kan kun se trackere, som brugeren selv har meldt forsvundet.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Batak | CVR: 25832299 | - Danmark | Tlf.: +45 35355110 | info@batak.dk